Breaking News

Viral Kahwin Mat Despatch. Kawan Dedah Fynn Jamal PEMBOHONG Kaki Spin !!!

loading...

Viral Kahwin Mat Despatch. Kawan Dedah Fynn Jamal PEMBOHONG Kaki Spin !!!

Viral Kahwin Mat Despatch. Kawan Dedah Fynn Jamal PEMBOHONG Kaki Spin !!!

Viral Kahwin Mat Despatch. Kawan Dedah Fynn Jamal PEMBOHONG Kaki Spin !!!

Aduh la dunia-dunia, apa yang korang dapat kalau dok kejar sangat ‘kuasa viral’ ni? ‘Attention Seeker’ betul la penyanyi Fynn Jamal ni, tahu la diri tu dah tak popular.. Tak perlu la sampai nak tipu semua peminat, peminat tak bodoh la wei..


ARTIKEL MENARIK: Berita Sedih Buat Peminat Nabil Ahmad.. Selepas Beberapa Tahun Berkahwin Akhirnya Dia Terpaksa Akur Dengan Takdir, Jodohnya Tidak Panjang Dengan. . .INSTAGRAMNYA...

Sebelum ini, viral tentang kisah perkahwinan Noh Hujan dan Mizz Nina.. Viral kisah Noh yang dedahkan waktu nak kahwin dengan Mizz Nina, dalam tangan dia hanya ada 8 ribu jer..

Disebabkan memang dah tertulis jodoh pasangan ini, Noh dan Mizz Nina tetap berkahwin dan bahagia bersama.. Tak mau kalah juga dengan kisah Noh Hujan..

2


Fynn sanggup ‘create’ cerita tipu pasal kisah perkahwinan dengan suami sebab ‘attention seeker’.. Kisah yang diceritakan Fynn adalah “waktu kami bernikah saya adalah seorang pensyarah dan dia adalah seorang abang delivery, tapi Wallahi kami hidup gembira”

Acah-acah ‘sweet’ letteew kahwin dengan suami tak pandang wang ringgit.. Wei, laki dia bukan ‘abang delivery’ bodoh-bodoh tu.. ‘Abang delivery’ untuk restoran yang dimiliki keluarganya sendiri.. Ko rasa?

Ada antara peminat Fynn dedahkan sebenarnya suami Fynn ni dulu kerja sebagai ‘steward’ pramugara untuk sebuah syarikat penerbangan terkenal.. Paling penting waktu nikah, Fynn dapat ‘sebijik’ kereta kot.. Hadiah dari suami..

Apa kejadahnya hang tak pandang duit Fynn? Ada ke ‘abang delivery’ original boleh hadiahkan bakal isteri sebijik kereta? Kaki pembohong la hang ni Fynn, tak mau kalah dengan Noh Hujan dan Mizz Nina punya pasal.. Hahaha.. KREDIT Utaranews.


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments