Header Ads

Afifah Nasir Akhirnya Dedah Kisah Sebenar Apa Yang Berlaku Antara Dia Dengan Aliff Aziz

Loading...

KUALA LUMPUR: Selepas dua minggu berlalunya episod duka dituduh mengganggu rumah tangga Aliff Aziz, pelakon Afifah Nasir pada Isnin tampil menjelaskan situasi itu menjejaskan dirinya dan keluarga.

Afifah Nasir Akhirnya Dedah Kisah Sebenar Apa Yang Berlaku Antara Dia Dengan Aliff Aziz
Afifah Nasir Akhirnya Dedah Kisah Sebenar Apa Yang Berlaku Antara Dia Dengan Aliff Aziz

Afifah atau nama sebenarnya, Nur Afifah Nasir, 24, berkata, dia menjadi mangsa pihak produksi yang ingin Aliff hadir ke lokasi penggambaran drama Izinkan Aku Mencintaimu.


ARTIKEL MENARIK: (VIDEO) Michael Ang Buat Video "Panas" Setelah Afifah Nasir Beri Penjelasan

loading...

"Apa yang berlaku sebenarnya hanya lakonan sahaja, pihak produksi yang meminta saya menjaga hubungan dengan Aliff agar dia datang ke lokasi penggambaran.

"Mereka memujuk dan menggunakan saya supaya Aliff datang lokasi dan memberi kerjasama berikutan penggambaran sepatutnya mengambil masa sebulan kini sudah lebih dua bulan kerana masalah disiplin Aliff," ujarnya kepada mStar Online.

Afifah ditemui pada sidang media yang diadakan di pejabat peguam Ruben & Co, di Solaris, Dutamas di sini, pada Isnin.


Penjelasan Afifah Nasir Isu Skandal Dengan Aliff Aziz
Afifah Nasir (tengah) menjawab soalan wartawan berhubung isu dia mengganggu rumah tangga Aliff Aziz.

Ia pertemuan pertama Afifah dengan wartawan selepas dilanda kontroversi berkenaan.

Dalam kejadian kira-kira pukul 4.30 petang, 27 Julai lalu Bella, 23, bersama ibunya mencari Aliff dan mendapati dia bersama seorang wanita bernama Nur Afifah Nasir di sebuah pusat karaoke, Taman Shamelin, Cheras.

Aliff ditahan polis pada 2.30 pagi Jumaat dan dibebaskan sehari kemudian.

Sementara itu, Afifah mengakui kesal kerana mengikut perancangan pihak produksi yang akhirnya memakan dirinya.

"Saya kesal kerana apa yang berlaku adalah rancangan bersama untuk memastikan penggambaran berjalan lancar. Tapi bila jadi perkara begini tiada seorang daripada mereka (produksi) yang bercakap menyebelahi saya," ujarnya.

Turut menemani Afidah ialah peguam, Sana Tufil Ahmad, kakaknya Mia Nasir, kekasihnya Wan Ariff Wan Azhar dan pelakon Alana Amir.

Penjelasan Afifah Nasir Isu Skandal Dengan Aliff Aziz
Afifah masih setia bersama kekasihnya, Wan Ariff Wan Azhar.  

Aliff Aziz dan isterinya Bella Astillah telah membuat sidang media apa sebenarnya berlaku.

Dalam sidang media itu, Afifah turut memperdengarkan rakaman antara kakaknya Anzalna dan seorang kru produksi tentang perkara berkenaan yang mendedahkan niat pihak produksi mempergunakan adiknya untuk melancarkan penggambaran.

Antara isi dalam rakaman tersebut juga memberitahu, semua yang berlaku adalah tuntutan pihak produksi dan penyanyi lagu Sayang-Sayang itu hanya mendengar kata-kata Afifah sahaja untuk hadir ke lokasi penggambaran.

Bagaimanapun pihak media tidak dibenarkan untuk menyiarkan rakaman perbualan itu kepada umum.

Dalam pada itu, ditanya tentang perasaan sebenarnya terhadap lelaki tersebut, Afifah berkata, apa yang disaksikan itu hanya lakonan semata-mata.

"Saya tidak mempunyai sedikit pun perasaan terhadap dia. Apa yang berlaku semuanya adalah atas sebab kerja sahaja.


Penjelasan Afifah Nasir Isu Skandal Dengan Aliff Aziz
Afifah, cantik orangnya.  

"Setiap malam saya menangis bukan sebab dikecam netizen tatapi kerana memikirkan kenapa saya begitu bodoh mengikut rancangan pihak produksi," ujarnya.

Dalam kesempatan tersebut juga, Afifah turut meminta maaf terhadap isteri Aliff kerana membenarkan suaminya itu memegang tangannya.

"Saya tidak salahkan Bella dalam hal ini kerana sebagai wanita sudah tentu dia marah. Saya minta maaf dan bersetuju untuk tidak mendekati keluarganya," ujar Afifah.

Aliff yang berasal dari Singapura dan Bella berkahwin pada September tahun lalu dan baru sahaja dikurniakan seorang cahaya mata lelaki iaitu Mohamad Ayden Adrean, pada 8 Julai lalu.

B.Mazeer
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments